Εύβοια: Αμάξι έπεσε στο χαντάκι με τα αρχαία στην λεωφόρο Βενιζέλου στη Χαλκίδα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Αμάξι έπεσε στο χαντάκι με τα αρχαία στην λεωφόρο Βενιζέλου στη Χαλκίδα

Υπενθυμίζεται πάντως πως το τελευταίο διάστημα ο κόσμος που κινείται στην Χαλκίδα, κάνει λόγο για αφάνταστη ταλαιπωρία και προβλήματα που παρουσιάστηκαν μετά την έναρξη των εργασιών για το φυσικό αέριο στην περιοχή

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Εύβοια και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Βενιζέλου στη Χαλκίδα με αυτοκίνητο που έπεσε στο ανοικτό χαντάκι στο οποίο και βρίσκονται αρχαία που αποκαλύφθηκαν το προηγούμενο διάστημα κατά την διάρκεια των εργασιών για το φυσικό αέριο.

Συγκεκριμένα το όχημα κινείτο στη οδό Βαρατάση και επιχείρησε να στρίψει αριστερά και να εισέλθει στην Βενιζέλου.

Έπεσε μέσα στο χαντάκι και ζημιές χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός ή το ατύχημα να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σύμφωνα με αναφορές πολιτών πάντως, η περίφραξη στο χαντάκι ήδη πριν το ατύχημα δεν ήταν σε καλή εικόνα ενώ στο σημείο δεν υπήρχε επιπρόσθετα κάποιου είδους προειδοποιητική σήμανση η οποία κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει για την όσο δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια των πολιτών που κυκλοφορούν στον δρόμο.

Υπενθυμίζεται πάντως το τελευταίο διάστημα ο κόσμος που κινείται στην συγκεκριμένη περιοχή της Χαλκίδας ειδικότερα, κάνει λόγο για αφάνταστη ταλαιπωρία, κακές πρακτικές που υιοθετήθηκαν και συνακόλουθα προβλήματα μετά την έναρξη των εργασιών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr