Εύβοια: Ανάπλαση στη Χαλκίδα- Ποιες οδούς θα περιλαμβάνει το έργο- Πότε ξεκινά
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ανάπλαση στη Χαλκίδα- Ποιες οδούς θα περιλαμβάνει το έργο- Πότε ξεκινά

Εργων συνέχεια για την Εύβοια

Πλήθος πολιτών, αρμόδιων και εμπλεκόμενων στα της τοπικής αυτοδιοικήσης της Εύβοιας, έδωσε «το παρών» στην ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση σχετικά με το σημαντικό έργο της ανάπλασης της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου και των οδών 28ης Οκτωβρίου και Αρεθούσης στη Χαλκίδα.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μέσα στον Ιανουάριο με συμβατική προθεσμία περαιωσης τον Ιανουάριο του 2025.

«Ελπίζουμε να τηρηθούν αυστηρά οι συμβατικές προθεσμίες για την ομαλή εξέλιξη και περαίωση του έργου, έτσι ώστε να μην μετατραπεί το κέντρο της πόλης σε ένα ατελείωτο εργοτάξιο,δυσχεραίνοντας τη ζωή των δημοτών,επαγγελματιών και επισκεπτών του Δήμου μας λόγω της δύσκολης φύσης του έργου», σχολίασε χαρακτηριστικά με ανάρτησή της στο facebook η Άννα Παππά που επίσης παρεβρέθηκε.

«Ολοι συμφωνούμε, ότι είναι ένα πολύ σημαντικό έργο που όταν ολοκληρωθεί θα αλλάξει σημαντικά προς το καλύτερο η φυσιογνωμία της πόλης,αλλά δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία καθυστέρηση που θα οφείλεται σε μη έγκαιρη πληρωμή λογαριασμών λόγω έλλειψης χρηματοδότησης», τόνισε.

«Η Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε μετά από ερώτηση μας ότι και η χρηματοδότηση υπάρχει και ότι το έργο θα ολοκληρωθεί στο εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εκτός απρόοπτων καταστάσεων καιρού ή αποκάλυψης πιθανών αρχαιολογικών ευρημάτων.», κατέληξε,

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr