Εύβοια: Ανάπλαση του πάρκου στην πλατεία Γιάννη στο Αλιβέρι ζητούν οι κάτοικοι
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ανάπλαση του πάρκου στην πλατεία Γιάννη στο Αλιβέρι ζητούν οι κάτοικοι

«Καλό θα ήταν να γίνει μια όμορφη ανάπλαση στον συγκεκριμένο χώρο» σχολιάζει χαρακτηριστικά πολίτης από την Εύβοια

Ένα «ακατέργαστο διαμάντι» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την παραμελημένη όαση πρασίνου απέναντι από την πλατεία του Γιάννη στον δρόμο Αλιβερίου στην Εύβοια.

Το σημείο που θα μπορούσε, ένεκα της πυκνής του βλάστησης να λειτουργεί άριστα ως πάρκο πρασίνου και αναψυχής, είναι όπως επισημαίνουν αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολίτες, αφρόντιστο με ανεξέλεγκτη βλάστηση κατά τόπους, ξερά κλαδιά και χόρτα να έχουν καλύψει τόσο το χώμα, όπου θα μπορούσε να υπάρχει γρασίδι, όσο και το μονοπάτι που υπάρχει εκεί.

Tαυτόχρονα, ξύλινα παγκάκια που είχαν τοποθετηθεί κάποτε για τους πολίτες έχουν φθαρεί σε σημείο αποσυναρμολόγησης με αποτέλεσμα να είναι έως και επικίνδυνα για τους πολίτες και ως εκ τούτου κανείς να μην μπορεί να σταθεί στο σημείο, ακόμη κι αν γίνουν εργασίες ανάπλασης του χώρου, εάν δεν τοποθετηθούν καινούρια.

«Καλό θα ήταν να γίνει μια όμορφη ανάπλαση στον συγκεκριμένο χώρο» σχολιάζει χαρακτηριστικά πολίτης στο Facebook επισημαίνοντας πως εκτιμά ότι αξίζει τον κόπο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr