Εύβοια: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα ακτινολόγος στο Νοσοκομείο Καρύστου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα ακτινολόγος στο Νοσοκομείο Καρύστου

Ανέλαβε υπηρεσία η Ακτινολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου στην Εύβοια

Ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Καρύστου από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου η Διευθύντρια Ακτινοδιαγνωστικής κα Τσαμπούλα Δήμητρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου, «Η κα Τσαμπούλα, έχει ειδίκευση στην υπολογιστική τομογραφία και πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγείας . Έχει κατά σειρά εργαστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων ¨Αμαλία Φλέμινγκ¨, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ¨Σισμανόγλειο¨, στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ικαρίας, στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

 

Η προσθήκη μιας επιπλέον ιατρού στο δυναμικό του Νοσοκομείου Καρύστου θα συνδράμει στην πλήρη εφημεριακή κάλυψη του Ακτινοδιαγνωστικού τμήματος, στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών καθώς και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο το Ακτινολογικό και ο Αξονικός, ενώ υπάρχει πρόνοια για αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών με χρήση υπερήχου. Παράλληλα, στα πλαίσια της προληπτικής ιατρικής πραγματοποιούνται μαστογραφίες (όπου σε λίγες ημέρες θα εγκαινιαστεί ο νέος ψηφιακός μαστογράφος) και μετρήσεις οστικής πυκνότητας ενώ σύντομα θα παραληφθεί νέος ψηφιακός ορθοπαντογράφος.

 

Το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα λειτουργεί κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 14:30 στο 2224350107».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr