Εύβοια – Αποκλειστικό: Δημοπρατείται το κολυμβητήριο στο Αλιβέρι – Δείτε πότε (βίντεο)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια – Αποκλειστικό: Δημοπρατείται το κολυμβητήριο στο Αλιβέρι – Δείτε πότε (βίντεο)

Ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος κατά το σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση του Ν.Ο.Αλιβερίου, ανακοίνωσε τη δημοπράτηση του κολυμβητηρίου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου.

Ενός ιστορικού αθλητικού σωματείου με λαμπρή και αξιόλογη πορεία αλλά και με πολλές διακρίσεις Πανελληνίως.

Ο πρόεδρος του Ν. Ο. Α.  Προκόπης Αλέξης έκοψε την πίτα μαζί με το δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου, Νίκο Μπαράκο και την αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, Ελευθερία Σαραντίδου.

Αμέσως μετά ακολούθησαν βραβεύσεις σε αθλητές του Ομίλου που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων θάλασσας 2023.

Ξεχώρισε η βράβευση του πρώην αθλητή και προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, Κώστα Μητρόπαπα. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Ν. Ο. Αλιβερίου, Προκόπης Αλέξης και η παλαιά αθλήτρια του Ομίλου, Ματίνα Ρέτσα.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Ομίλου απέδωσε τιμητική πλακέτα στον Κώστα Μητρόπαπα για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα και είχε δώσει ψυχή και σώμα στο Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου, Νίκος Μπαράκος, οι αντιδήμαρχοι Σοφία Κόλλια – Βότση και ο Παναγιώτης Δήμου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαδιόχος, η δημοτική σύμβουλος Μαργαρίτα Μέξη, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου, Παναγιώτης Καδδίτης, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων του Αλιβερίου και πλήθος κόσμου.

Η βραδιά όμως έβγαλε και μια ευχάριστη είδη για τις αθλήτριες, τους αθλητές και τη διοίκηση του Ν. Ο. Αλιβερίου.

Ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος κατά το σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση ανακοίνωσε τη δημοπράτηση του κολυμβητηρίου. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «ολοκληρώθηκε η διαδικασία των απαλλοτριώσεων και μέχρι το Μάιο θα έχει γίνει η δημοπράτηση του κολυμβητηρίου, ένα από τα μεγαλύτερα έλεγα που θα δημοπρατήσει ο Δήμος ύψους 8 εκ. ευρώ».

Δείτε τι ανακοίνωσε ο Νίκος Μπαράκος για το κολυμβητήριο του Αλιβερίου στο αποκλειστικό βίντεο του evima.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr