Εύβοια: Άρχισαν και πάλι οι πλειστηριασμοί- Ποιο «ακίνητο- φιλέτο» βγαίνει στο σφυρί στη Χαλκίδα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Άρχισαν και πάλι οι πλειστηριασμοί- Ποιο «ακίνητο- φιλέτο» βγαίνει στο σφυρί στη Χαλκίδα

Φαίνεται πως το “κύμα πλειστηριασμών” έχει επανέλθει και μάλιστα ιδιαιτέρως “ορμητικό” συμπαρασύροντας και την Εύβοια

Σε πλειστηριασμό βγαίνει περί τα μέσα Δεκεμβρίου “ακίνητο φιλέτο” στην Εύβοια.

Πρόκειται για πολύ χαρακτηριστικό κτίριο στην παραλία της Χαλκίδας το οποίο και ανήκει στον Γιάννη Δημοβέλη, της Staff Jeans, στη Λάρισα.

Ημερομηνία πραγματοποίησης του πληστηριασμού εκτιμάται να είναι η 16 Δεκέμβρη και οι τιμές εκκίνησης αναμένεται να είναι μειωμένες κατά 35% σε σχέση με τις αρχικές

Σημειώνεται πως πρόκειται για επαναληπτικό πλειστηριασμό για 13 οριζόντιες ιδιοκτησίες της εταιρείας “Αστικά Ακίνητα Χαλκίδας Ε.Π.Ε.” που βρίσκονται σε κτίριο πάνω στην παραλία Χαλκίδας.

Ο πρώτος πλειστηριασμός για τις συνολικά 32 οριζόντιες ιδιοκτησίες (κατοικίες και καταστήματα) στο κτίριο επί της Λεωφόρου Βουδούρη και των οδών Αντωνίου Δούνα και Αγγελή Γοβιού έγινε στις 18 Μαΐου με συνολική τιμή εκκίνησης 4.671.000 ευρώ.

Εξ αυτών υπήρξε κατοχύρωση για τις 12, ενώ για τις υπόλοιπες 20 ο δεύτερος έγινε τις 29 Ιουλίου.

Οι παραπάνω οριζόντιες ιδιοκτησίες βαρύνονται με προσημείωση υποθήκης υπέρ της Εμπορικής Τράπεζας για ποσό 8.250.000 ευρώ, καθώς και προσημείωση υποθήκης υπέρ της Alpha Bank για ποσό 600.650,03 ευρώ.

Σε απόγνωση είναι πλήθος πολιτών από την Εύβοια δεδομένων των ολοένα και περισσότερων πλειστηριασμών που πραγματοποιούνται σε κατοικίες οφειλετών που έχουν ακίνητη περιουσία στο νησί εντούτοις βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Φαίνεται πως το “κύμα πλειστηριασμών” έχει επανέλθει και μάλιστα ιδιαιτέρως “ορμητικό” συμπαρασύροντας και το νησί μας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr