Εύβοια: «Μπλόκο» από το πρωτοδικείο Χαλκίδας στη δήμαρχο για τις κάμερες σε εργοτάξιο
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Μπλόκο» από το πρωτοδικείο Χαλκίδας στη δήμαρχο για τις κάμερες σε εργοτάξιο

Οι παρακολουθήσεις που επιθυμούσε η κ. Δήμαρχος προσβάλουν τη Δημοκρατία και την Ελευθερία, τονίζει το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων

Το Πρωτοδικείο Χαλκίδας, με Απόφασή του, στις 18 Νοεμβρίου 2022 δικαίωσε τον αγώνα του Προεδρείου του Σωματείου των Εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων και απαγόρευσε τη λήψη από τις κάμερες που παράνομα τοποθετήθηκαν, με σκοπό την παρακολούθηση των χώρων συνάθροισης των εργαζόμενων στο χώρο του εργοταξίου.

“Οι παρακολουθήσεις που επιθυμούσε η κ. Δήμαρχος, καρικατούρες αυτών που οργανώνονται από παρακρατικά στελέχη, προσβάλουν τη Δημοκρατία και την Ελευθερία και δεν μπορεί να έχουν μακρύ βίο.”, αναφέρει σε σχετική του απόφαση το σωματείο, τονίζοντας πως το σκοτάδι πάντα θα νικιέται από το φως.

“Παραφωνία σε όλα αυτά, δυστυχώς, επίσης αποτέλεσε και η στάση των μελών της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» οι οποίοι όχι μόνο δεν στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή τη μάχη, αλλά επέλεξαν να αποδεχτούν και να στηρίξουν, ως καλώς γενόμενες, τις ενέργειές αυτές της κ. Βάκα.” προσθέτει η ανακοίνωση καλώντας τους να δηλώσουν επιτέλους με ποιους είναι.

“Με τους εργαζόμενους και τη νομιμότητα ή με εκείνους που αυθαιρετούν και καταχρώνται την εξουσία που τους εμπιστεύτηκαν οι Δημότες;”

“Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι και η κοινωνία της Χαλκίδας θα κρίνουν όλους μας.”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ