Εύβοια: Η Χιλιαδού είναι η καλύτερη παραλία της Ευρώπης για το 2022
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Η Χιλιαδού είναι η καλύτερη παραλία της Ευρώπης για το 2022

Η παραλία Χιλιαδού της κεντρικής Εύβοιας κατέκτησε το Βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Τοποθεσίας 2022 του European Film Commissions Network!

Σημαντική διάκριση για την Εύβοια: Η παραλία Χιλιαδού της κεντρικής Εύβοιας κατέκτησε το Βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Τοποθεσίας 2022 του European Film Commissions Network!

«Οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές, αλλά κυρίως σε όλους όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία και φυσικά σε εκείνους που επέλεξαν την Χιλιαδού ως κορυφαία ευρωπαϊκή τοποθεσία για το 2022. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Hellenic Film Commission, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και τη διεθνή και ελληνική παραγωγή της ταινίας!

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και καταδεικνύει πως η δική μας παραλία, η παραλία της Χιλιαδού, είχε το δικό της μερίδιο στην επιτυχία της καταπληκτικής ταινίας του σπουδαίου Ruben Östlund, του Triangle of Sadness που κατέκτησε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες και διεκδικεί 3 Όσκαρ!

Όταν ως Περιφέρεια συνδράμαμε με όλες μας τις δυνάμεις στην παραγωγή, δεν μπορούσαμε να φαντάστούμε την τεράστια παγκόσμια επιτυχία. Όμως στηρίζουμε τον Πολιτισμό σε όλες του τις εκφάνσεις και συνεχίζουμε – και με αυτόν τον τροπο – να προβάλλουμε τον μοναδικό μας τόπο· την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr