Εύβοια: Διαπόμπευση γιατρών στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας- Τους κατηγορούν για παράνομο δεσμό
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Διαπόμπευση γιατρών στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας- Τους κατηγορούν για παράνομο δεσμό

Το φερόμενο ερωτικό σκάνδαλο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας αναστάτωσε την Εύβοια

Σοκ στην Εύβοια και αναμφισβήτηση αναστάτωση ειδικότερα στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση- έχει προκαλέσει η διαπόμπευση δύο παντρεμένων γιατρών από το Νοσοκομείο Χαλκίδας που κατηγορήθηκαν για σύναψη παράνομου ερωτικού δεσμού από άγνωστο που τοιχοκόλλησε αφίσες περί αυτού στο νοσοκομείο αλλά και απέστειλε σχετικά email και sms σε συναδέλφους τους.

Αναλυτικότερα, εργαζόμενοι του νοσοκομείου εντόπισαν χαράματα δύο αφίσες μεγέθους Α4 κολλημένες σε εμφανή σημεία στο εσωτερικό του κτηρίου, οι οποίες και έγραφαν με μαύρα κεφαλαία γράμματα «Ο αποτυχημένος γιατρός και διψασμένος μ…ιας …. και η φιλόδοξη γιατρός… σήμερα έχουν πάλι εφημερία μαζί. Πάρτε ποπ-κορν και παρακολουθήστε. Ξεκινά η τσόντα».

Λίγη ώρα αργότερα, έφτασαν email σε πολλές κλινικές του νοσοκομείου με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο. Το ίδιο μήνυμα εστάλη από άγνωστο αριθμό τηλεφώνου και σε κινητά τηλέφωνα γιατρών και νοσηλευτών.

Αμέσως ενημερώθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και τη
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία και προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση,

Ο διοικητής διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ για την υπόθεση τονίζοντας στους εργαζόμενους ότι είναι αποφασισμένος να θέσει αμέσως σε
αργία το δράστη μόλις αποκαλυφθεί και να τον παραπέμψει στο ανώτατο πειθαρχικό συμβούλιο για απόλυση.

Σημειώνεται πως ανάμεσα στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι δράστης είναι μια γυναίκα, η οποία δημιούργησε όλη αυτή την αναστάτωση για λόγους ερωτικής ερωτικής αντιζηλίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr