Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Διπλή τραγωδία σε τρία χρόνια για οικογένεια – Ο καταραμένος Δεκέμβριος

Εύβοια: Διπλή τραγωδία σε τρία χρόνια για οικογένεια – Ο καταραμένος Δεκέμβριος
Μαύρος Δεκέμβριος στην Εύβοια σε διάστημα τριών ετών όπου δύο άνθρωποι, που γνωριζόντουσαν, έχασαν τη ζωή τους τον ίδιο μήνα.

Η Εύβοια πενθεί τον θάνατο του 52χρονου συμπολίτη μας Δημήτρη Γκάβαλη από το Βασιλικό της Χαλκίδας, ο οποίος σκοτώθηκε σε  εργατικό δυστύχημα σε εργοστάσιο στο Σχηματάρι.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες της τραγωδίας. Σύμφωνα με με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι σε δρομολόγιο στον Ασπρόπυργο όταν ο 52χρονος καταπλακώθηκε από πολύ μεγάλο βάρος.

Η τραγική ειρωνεία και ο «μαύρος» Δεκέμβριος

Ήταν πατέρας δύο κοριτσιών και συγγενής του ποδοσφαιριστή Γιάννη Αγριόδημου, ο οποίος, τραγική ειρωνία της τύχης, βρήκε επίσης άδικο θάνατο, πριν από τρία χρόνια, στο σφοδρό τροχαίο έξω από το Βασιλικό.

Ο 52χρονος πατέρας δύο κοριτσιών, ήταν συγγενής με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Αγριόδημο, και παράγοντας στην ομάδα που έπαιζε το παιδί. Ο Αγριόδημος είχε σκοτωθεί στις 12 Δεκεμβρίου το 2020, ανήμερα του Αγίου Σπυρίδωνος. σε σφοδρό τροχαίο έξω από το Βασιλικό.

Ο «μαύρος» Δεκέμβριος του 2020 «πήρε» το παιδί από τροχαίο και φέτος, τον Δεκέμβριο του 2023 ο 52χρονος έχασε τη ζωή του.  Ο Δημήτρης Γκάβαλης ήταν Γενικός Αρχηγός του Λήλαντα Βασιλικού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr