Εύβοια: Δώρισαν ασθενοφόρο στο Κ. Υ. Μαντουδίου αλλά δεν έχει πλήρωμα – Έκκληση του δήμαρχου για ενίσχυση
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Δώρισαν ασθενοφόρο στο Κ. Υ. Μαντουδίου αλλά δεν έχει πλήρωμα – Έκκληση του δήμαρχου για ενίσχυση

Το ασθενοφόρο δώρισε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής στον δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας μετά από ενέργειες του δήμαρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη

Με ένα ακόμη ασθενοφόρο ενισχύθηκε το κέντρο υγείας Μαντουδίου.

Όπως αποκλειστικά είχε γράψει το evima.gr σε σχετική χορηγία προχώρησε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής για ασθενοφόρο στο Μαντούδι.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας επιβεβαιώνει σήμερα το evima.gr λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κατέφθασε πριν λίγες ώρες στο Κέντρο Υγείας Μαντουδιου το ασθενοφόρο που τόσο μας έλειπε!!!! Είναι δωρεά της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής!! Θερμές ευχαριστίες στον υπεύθυνο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής στην Χώρα μας κύριο Πάνο Κατσαμπάνη που αφουγκράστηκε την αγωνία της τοπικής μας Κοινωνίας!!! Είναι αρκετό όμως;;;;; Όχι δεν είναι αρκετό καθότι πλέον η περιοχή μας διαθέτει καινούργιο ασθενοφόρο όμως δεν διαθέτει πλήρωμα για να το δουλέψει!! Καλούμε το σύνολο των Πολιτικών Κομμάτων να δεσμευτούν για την άμεση επίλυση του ζητήματος που απασχολεί όσο κανένα άλλο την Κοινωνία μας!! Θερμές ευχαριστίες και στην νέα Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κυρία Γιώτα Σκουμπρή για όλες τις προσπάθειες».

Ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης ζητά λοιπόν άμεση λύση προκειμένου να βρεθεί λύση και να ενισχυθεί με πλήρωμα εδώ και τώρα το ασθενοφόρο που έφτασε στο κέντρο υγείας Μαντουδίου από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr