Εύβοια: Δύο νέα γήπεδα αξίας 310.000 ευρώ αποκτά το νησί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Δύο νέα γήπεδα αξίας 310.000 ευρώ αποκτά το νησί

Υλοποιείται η κατασκευή δύο αναβαθμισμένων ποδοσφαιρικών γηπέδων Καθενών και Πούρνου.
Όπως αναφέρει ο Γιώργος Κελαϊδίτης, «μόλις λίγους μήνες μετά την έναρξη ενός ακόμη έργου πνοής στον αθλητικό τομέα, το οποίο σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε αυτή τη φορά μέσα από τη σύμπραξη και συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, επιστρέφουμε για να παραδώσουμε έτοιμα σχεδόν και λειτουργικά τα δύο αναβαθμισμένα ποδοσφαιρικά γήπεδα Καθενών και Πούρνου».

Εκσυγχρονίζονται τα δύο γήπεδα

Το συγχρηματοδοτούμενο και από τους δυο συμπράττοντες φορείς έργο συνολικού προϋπολογισμού €310.000, έρχεται να εκσυγχρονίσει τα γήπεδα Καθενών και Πούρνου με την αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα σε συνολική επιφάνεια 13.700 τ.μ., την βελτίωση της υπόβασης των γηπέδων, την εγκατάσταση δικτύου άρδευσης και την προμήθεια χλοοκοπτικών μηχανημάτων.
Το γήπεδο Καθενών θα ενισχύσει την νέα προσπάθεια της Α.Ε. Καθενών στην Α’ κατηγορία , ενώ το γήπεδο Πούρνου θα δώσει μια νέα ώθηση στην Ένωση Μεσσοποταμίας μια σπάνια και αξιοζήλευτη ποδοσφαιρική συμμαχία μεταξύ των όμορων χωριών Πούρνου, Μίστρου και Θεολόγου.

Κελαϊδίτης: «Κρατάμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και τα χωριά μας ζωντανά»

«Βάζουμε με τον τρόπο αυτό ένα ακόμα μικρό λιθαράκι, στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε τα νέα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και τα χωριά μας ζωντανά! Καλορίζικα!», έγραψε στο προφίλ του στο facebook ο Γιώργος Κελαϊδίτης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr