Εύβοια: Ανήλικοι «ρήμαζαν» καταστήματα και μηχανάκια στην Χαλκίδα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ανήλικοι «ρήμαζαν» καταστήματα και μηχανάκια στην Χαλκίδα

Εύβοια: Ταυτοποιήθηκαν δυο (2) ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται και οι γονείς τους, για παραμέληση της εποπτείας τους

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνααστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας,συνολικά τρείς (3) κλοπές σε καταστήματα και μια (1)κλοπή τροχοφόρου, στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.  

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν δύο (2) ανήλικοιημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ήδη κρατούμενος σεΕιδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων και σε βάρος τουςσχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσειςκλοπής.

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από 13 έως 19-02-2023,οι ανωτέρω:

Παραβίασαν τις θύρες δύο αρτοποιείων και ενόςκαταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος καιαφαίρεσαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και διάφορα καπνικά προϊόντα, ενώ
αφαίρεσαν επίσης μια σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη βραδινές ώρες της 19-02-2023 και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται και οι γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr