Εύβοια: Έδεσαν κουτάβια χωρίς φαγητό και νερό
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Έδεσαν κουτάβια χωρίς φαγητό και νερό

Φιλόζωοι στην Εύβοια εκμπέμπουν SOS για δύο κουτάβια που είναι σε πολύ κακή κατάσταση στην Κάρυστο.

Μία ακόμα περίπτωση κακοποίηση ζώου προέκυψε στην Εύβοια. Αυτή τη φορά στην Κάρυστο, όπου εντοπίστηκαν δύο μικρά κουτάβια σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Τα δύο σκυλάκια είναι δεμένα με σχοινί, από τον λαιμό, δεν τους έχουν δώσει τροφή παρά κάποια υπολείμματα από γατοτροφές και από κοτόπουλο, ενώ δεν φαίνεται να έχουν ούτε νερό.

Μάλιστα, η φιλοζωϊκή ομάδα της Καρύστου έχει αναρτήσει σχετικές φωτογραφίες στα social media, ζητώντας από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το ποιος έδεσε στη μέση του πουθενά τα σκυλάκια, να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Αυτό το νέο περιστατικό σε βάρος των μικρών τετράποδων φίλων μας, ήρθε να προστεθεί στη φρίκη των προηγούμενων ημερών στην Κύμη, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν σκυλί στο κεφάλι.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση του ιδιοκτήτη του το σκυλί υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργείο και νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο της περιοχής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η σφαίρα φαίνεται πως ήταν από κυνηγετικό όπλο.

Όπως αναφέρει ο κτηνίατρος το τραύμα ήταν διαμπερές, είχε σπάσει η κάτω γνάθος του και είχε κάνει 2 τρύπες στον φάρυγγα και σχεδόν ολόκληρος ο λαιμός του ήταν μια ανοιχτή άμορφη μάζα.

Έγινε καταγγελία στη αστυνομία από τον ιδιοκτήτη του σκυλιού και γίνεται έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης που το πυροβόλησε και το τραυμάτισε σοβαρά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr