Εύβοια: Έδωσε δυναμικό «παρών» στις κινητοποιήσεις για τη ΛΑΡΚΟ
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Έδωσε δυναμικό «παρών» στις κινητοποιήσεις για τη ΛΑΡΚΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη ΛΑΡΚΟ, ενώ πραγματοποιήθηκε και στάση εργασίας ως αλληλεγγύη στους αργαζόμενους ώστε να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μαζί με την αλληλεγγύη και άλλων συνδικάτων, εργαζομένων έχουν καταφέρει να παραμείνουν στη δουλειά τους για 4 χρόνια και 8 μήνες έπειτα από τα σχέδια για κλείσιμο της επιχείρησης.

Τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να τους αποτελειώσει. Με τροπολογία που φέρνει στη Βουλή  την Πέμπτη προσπαθεί να άρει τους περιορισμούς που την εμποδίζουν να απολύσει τους εργαζόμενους. Προσπαθεί να ξεπεράσει τις δικαστικές αποφάσεις που έδωσαν παράταση στους εργαζόμενους, για να υλοποιήσει το τελειωτικό χτύπημα.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χαλκίδας, δεν έλειψαν καμία μέρα! Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «από την αρχή στηρίξαμε, συμμετείχαμε στα μεγάλα συλλαλητήρια, φωνάξαμε πλάι σε αυτούς που έχουμε νοσηλεύσει, έπειτα από εργατικά ατυχήματα, σε αυτούς που μένουμε στο ίδιο χωριό, σε αυτούς που είναι συγγενείς μας!».

Με το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ», πραγματοποιήθηκε σήμερα 6ωρη στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 15:00 αλλά και μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, παρουσία φορέων της Εύβοιας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr