Εύβοια: Ασυνείδητοι γεμίζουν με σκουπίδια νεκροταφείο – Οργή των κατοίκων
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ασυνείδητοι γεμίζουν με σκουπίδια νεκροταφείο – Οργή των κατοίκων

Απαράδεκτες εικόνες στο κοιμητήριο του δήμου Ιστιαίας Αιδηψού
Εικόνες ντροπής κυριαρχούν στα νεκροταφεία του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού στην Εύβοια με τους ασυνείδητους να τα έχουν μετατρέψει σε σκουπιδότοπους.
Οι πολίτες κάνουν λόγο για τραγική κατάσταση, ενώ και οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει τους επιβεβαιώνουν.
Σκουπίδια, μπάζα, σπασμένοι τάφοι και πλάκες πεταμένες παντού μαζί με ξερόκλαδα συνθέτουν ένα σκηνικό, το οποίο μόνο σεβασμό προς τους νεκρούς δεν δείχνει.
Οι κάτοικοι εκφράζουν την οργή τους για τις εικόνες εγκατάλειψης στο νεκροταφείο του δήμου και ζητούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθούν άμεσα του ζητήματος προκειμένου να καθαρίσει ο χώρος, που κάποιοι ασυνείδητοι μετέτρεψαν σε χωματερή.
Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο Αλιβέρι, με τους κατοίκους και εκεί να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τους ασυνείδητους που πετάνε τα σκουπίδια τους ακόμα και μέσα σε έναν χώρο όπως αυτόν χωρίς να σέβονται τους νεκρούς.

Οι εικόνες ντροπής που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Κοιμητήριο Αλιβερίου, προκαλούν αγανάκτηση, καθώς παντού υπάρχουν μπάζα και σκουπίδια.

Σκουπίδια, σπασμένοι τάφοι και μπάζα συνθέτουν και εκεί το απαράδεκτο σκηνικό που αντικρίζει όποιος πηγαίνει στο νεκροταφείο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr