Εύβοια: «Εικόνες ντροπής στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας», λέει ο πρόεδρος της Ανθηδόνας
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Εικόνες ντροπής στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας», λέει ο πρόεδρος της Ανθηδόνας

Κύμα αντιδράσεων για το σοβαρό ζήτημα με τις ακατάλληλες υποδομές του ΕΠΑΛ Χαλκίδας στην Εύβοια
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα του ΕΠΑΛ Χαλκίδας καθώς ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις μετά το κείμενο εκπαιδευτικού, με το οποίο κάνει έκκληση για μεταστέγαση του σχολείου, καθώς κινδυνεύουν καθημερινά μαθητές και καθηγητές.
Το σοβαρό αυτό ζήτημα στη Χαλκίδα προκάλεσε και την αντίδραση του προέδρου της κοινότητας Ανθηδόνα, Γιάννη Τσούρτου, ο οποίος προχώρησε σε μία ανάρτηση καταπέλτη:
«Σε ανάρτηση του Δήμου Χαλκιδεων σχετικά με ενημέρωση για το ΕΠΑΛ Χαλκιδας αναρτήθηκαν απο δημότες στα σχόλια αυτές οι φωτογραφίες ντροπής!
Οι Έλληνες θρηνούν τα Αγγελούδια που χάθηκαν στα τέμπη και ο Δήμος Χαλκιδέων επιτρέπει να μπαίνουν σε αυτό το σχολείο μαθητές καθηγητές και μάλιστα πρωί-βράδυ
Δεν μιλάμε σοβαρά ε;»

Ενημέρωση από τον Δήμο για το κτίριο των ΕΠΑ.Λ Χαλκίδας

Την ίδια ώρα, το κτίριο των ΕΠ.ΑΛ Χαλκίδας επισκέφθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα με κλιμάκιο μηχανικών, αποτελούμενο από υπηρεσιακά στελέχη και τους μελετητές της στατικής επάρκειας του κτιρίου, προκειμένου να συνεχιστεί ο έλεγχος για τις άμεσες επεμβάσεις που απαιτούνται στο κτίριο. Παρόντες ήταν η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Εύβοιας κ. Χαρά Νίκα και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Εύβοιας του ΤΕΕ κ. Κώστας Λάππας.
Όπως δήλωσε η Δήμαρχος, «Θα προχωρήσουμε με βάση τα αποτελέσματα της μελέτης, η οποία δεν θα καθυστερήσει, ανεξάρτητα από το κόστος των εργασιών. Στο μεσοδιάστημα, θα εκτελέσουμε οποιεσδήποτε εργασίες μας υποδειχθούν. Καθημερινά δουλεύουμε για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Για κάθε αποτέλεσμα ενημερώνονται συνεχώς οι αρμόδιοι Διευθυντές.».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr