Εύβοια: Έκανα «κούκλα» τα σχολεία για να υποδεχτούν τους μαθητές μετά το Πάσχα
Τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Κύμης έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές μετά τις διακοπές του Πάσχα
Σε άριστη κατάσταση παραδόθηκαν στους μαθητές οι σχολικές μονάδες της Κύμης, καθώς το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο, καθαρίστηκαν και ανανεώθηκαν ενόψει της καθημερινής σχολικής λειτουργίας.
Με τη συμβολή του προσωπικού καθαριότητας του Δήμου Κύμης–Αλιβερίου, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους των σχολείων. Χρησιμοποιήθηκαν χορτοκοπτικά και φυσητήρες, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην περιποίηση των αύλειων χώρων.
Οι αυλές των σχολείων παραδόθηκαν καθαρές και περιποιημένες, έτοιμες να φιλοξενήσουν ξανά το παιχνίδι και τις δραστηριότητες των μαθητών.
Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, οι παρεμβάσεις αυτές εντάσσονται σε μια συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση και τη φροντίδα των σχολικών υποδομών της περιοχής, με στόχο ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
Οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν και σε άλλες σχολικές μονάδες της περιοχής, με επόμενο σταθμό τον Οξύλιθο.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr