Εύβοια εκλογές 2023 – Θανάσης Τάρτης: Θα είμαι δίπλα στους αστυνομικούς με πράξεις και όχι με λόγια»
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια εκλογές 2023 – Θανάσης Τάρτης: Θα είμαι δίπλα στους αστυνομικούς με πράξεις και όχι με λόγια»

Στην αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας βρέθηκε την Τρίτη 16 Μαΐου ο Θανάσης Τάρτης

Εύβοια Εκλογές 2023: Την αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας επισκέφτηκε στα πλαίσια της προεκλογική του εκστρατεία ο Θανάσης Τάρτης.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ευβοίας μεταξύ άλλων κατά την επίσκεψή του δήλωσε:

«Επισκέφθηκα χθες την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας όπου συνάντησα τους κ.κ Ταξίαρχο Θανάση Γερογιάκομο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Κατσακιώρη.

Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα του τόπου μας καθώς και τις ανάγκες τις Διεύθυνσης σε προσωπικό και εξοπλισμό. ‘Ολα τα προηγμένα ευρωπαϊκά κράτη στηρίζουν, θωρακίζουν και εξοπλίζουν την Αστυνομία κάτι το οποίο δεν γίνεται στην χώρα μας. Οχήματα δεκαετιών, διάτρητες ενδοεπικοινωνίες, ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με μια σύγχρονη Αστυνομία.

Το χειρότερο όμως όλων είναι η στοχοποίηση των αστυνομικών από μερίδα του πολιτικού κόσμου για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η αστυνομία σκοτώνει, η αστυνομία δέρνει και πολλά ακόμα απίστευτα έχουν ακουστεί από τα χείλη εκπροσώπων του κοινοβουλίου.

ΟΧΙ. Η αστυνομία ούτε σκοτώνει ούτε δέρνει. Η Αστυνομία προστατεύει. Οι Έλληνες αστυνομικοί προστατεύουν τους πολίτες από κακοποιά στοιχεία, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους την ζωή. Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους αστυνομικούς με πράξεις και όχι με λόγια».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr