Εύβοια: Έκτακτο επίδομα σε άνεργους ναυτικούς για τα Χριστούγεννα- Πώς το διεκδικείτε
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Έκτακτο επίδομα σε άνεργους ναυτικούς για τα Χριστούγεννα- Πώς το διεκδικείτε

Τι πρέπει να ξέρουν οι άνεργοι ναυτικοί στην Εύβοια για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Αναλυτικές πλήροφορίες για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση ανέργων ναυτικών στην Εύβοια λόγω εορτών των Χριστουγέννων έδωσε στην δημοσιότητα ο Οίκος Ναύτου.

Συγκεκριμένα, η κατάθεση των δικαιολογητικών στο Λιμεναρχείο Αιδηψού για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση λόγω εορτών των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2022 , θα γίνει με τους εξής και μόνο τρόπους :

Στο Λιμεναρχείο Αιδηψού θα απευθύνονται μόνο οι εγγεγραμμένοι του Παραρτήματος Οίκου Ναύτου Αιδηψού (ο ατομικός τους φάκελος τηρείται σε αυτό).

Οι υπόλοιποι δικαιούχοι θα απευθύνονται στα Παραρτήματα Οίκου Ναύτου στα οποία είναι εγγεγραμμένοι.

Τρόποι παραλαβής δικαιολογητικών

Α) Οι εγγεγραμμένοι του Παραρτήματος Οίκου Ναύτου Αιδηψού, οι οποίοι κατοικούν εντός του Νομού Ευβοίας, θα υποβάλλουν ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Λιμεναρχείο Αιδηψού σε ΦΑΚΕΛΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ Α4, από την 28/11/2022 έως την 22/12/2022.

Β) Οι υπόλοιποι δικαιούχοι, οι οποίοι κατοικούν εκτός του Νομού Ευβοίας θα πρέπει να αποστείλουν τα πλήρη δικαιολογητικά ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ Α4 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ (είτε με συστημένη επιστολή μέσω ΕΛΤΑ , είτε με COURIER και δική τους χρέωση).
Η ημερομηνία τελευταίας παραλαβής ταχυδρομικού φακέλου από την Υπηρεσία μας θα είναι η 22/12/2022.

Απιτούμενα δικαιολογητικά

(Α) Η υπηρεσία σε ευκρινή φωτοαντίγραφα από το ναυτικό φυλλάδιο για τα έτη 2017-2022, εφόσον αυτή έχει πραγματοποιηθεί έως τις 25/11/2022 και απαραίτητα φωτοαντίγραφο της επόμενης κενής σελίδας μετά την τελευταία απόλυση.

(Β) Φωτοτυπία της σελίδας των ατομικών στοιχείων του Ναυτικού Φυλλαδίου (συνήθως είναι στην 4 & 5 σελίδα του Ν.Φ).

(Γ) Φωτοτυπία Τραπεζικού Λογαριασμού ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ IBAN, στον οποίο δικαιούχος είναι ο ναυτικός. Όσοι είχαν λάβει την έκτακτη οικονομική ενίσχυση ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2021 ή ΠΑΣΧΑ 2022 θα υποβάλλουν φωτοαντίγραφο του ίδιου αριθμού ΙΒΑΝ στον οποίο είχε καταβληθεί.

(Δ) Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση χορήγησης της οικονομικής ενίσχυσης Δώρου Χριστουγέννων 2022 (την όποια θα βρείτε στο τέλος της παρούσας εγκυκλίου καθώς και στην σελίδα του Oίκου Nαύτου (www.oikosnautou.gr) σε ξεχωριστή ανάρτηση την οποία θα πρέπει να εκτυπώσετε-συμπληρώσετε-υπογράψετε και να την υποβάλλετε μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά σε φάκελο μεγέθους Α4.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr