Εύβοια: Ελάχιστες οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία του Νόμου τις γιορτές
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ελάχιστες οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία του Νόμου τις γιορτές

Χαμηλές πτήσεις στα ξενοδοχεία της Εύβοιας κατά την εορταστική περίοδο
Σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε η κίνηση στα ξενοδοχεία της Εύβοιας κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, με τους επιχειρηματίες να προσβλέπουν σε βελτίωση του τζίρου τους το τριήμερο των Φώτων, που ευνοεί τις εκδρομές, καθώς τα Θεοφάνεια φέτος είναι Παρασκευή.
Οι επαγγελματίες της Εύβοιας εκτιμούν πως, με σύμμαχο τον καλό καιρό οι επισκέπτες θα γεμίσουν το νησί και θα αυξηθεί η πληρότητα στα καταλύματα αλλά και η γενικότερη κίνηση συνολικά.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evima.gr ο Πρόεδρος ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού , Θοδωρής Ρουμελιώτης, «Η κίνηση στα ξενοδοχεία της περιοχής κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα όλη την εορταστική περίοδο και ευελπιστούμε το τριήμερο των Φώτων να έχουμε περισσότερη δουλεια και μεγαλύτερη πληρότητα στα καταλύματα μας. Από εκεί και πέρα όμως ήταν πολύ σημαντικό ότι λόγω των πολλών εκδηλώσεων που έγιναν στον δήμο μας, βγήκε ο κόσμος διασκέδασε και κατ’επεκταση δούλεψαν καλά τα μαγαζιά εστίασης. Αυτό είναι εξίσου σημαντικό θεωρώ, καθώς κινήθηκε η τοπική κοινωνία και οικονομία», ενώ πρόσθεσε: «Εύχομαι το 2023 να φέρει καλύτερες μέρες και περισσότερο κόσμο στη Βόρεια Εύβοια!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr