Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Έρχεται η λευκή νύχτα στην Κύμη με εκλεκτούς καλεσμένους

Εύβοια: Έρχεται η λευκή νύχτα στην Κύμη με εκλεκτούς καλεσμένους
Σε κλίμα Χριστουγέννων μπαίνει η Κύμη με τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας
Εορταστική διάθεση και μεγάλες προσφορές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Λευκής Νύχτας που έρχεται το επόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κύμης.
Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων υπόσχεται μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους με μεγάλες προσφορές στα καταστήματα της περιοχής αλλά και εκλεκτούς μουσικούς και όχι μόνο καλεσμένους για να γιορτάσει η πόλη και την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Μαζί με τους Kings αλλά και τους Survivors Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη η βραδιά σίγουρα θα είναι ανεπανάληπτη!
Εξάλλου και στην Κύμη το κλίμα είναι ήδη εορταστικό, καθώς έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την περίοδο των εορτών με τον στολισμό της πόλης.
Ο αντιδημαρχος Αλέξανδρος Θεοδώρου σε συνεργασία με την Κοινότητα Κύμης έδωσαν εορταστική νότα στην πόλη με ένα δέντρο στολισμένο με πολλά λαμπάκια και εντυπωσιακούς φιόγκους να κοσμεί το κέντρο της πόλης, μαζί βεβαίως με το έλκηθρο του άγιου Βασίλη, διότι γιορτές χωρίς τον άγιο δεν είναι γιορτές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr