Εύβοια: Έρχονται εκπλήξεις στο «Θαλασσινό Καρναβάλι» στη Χαλκίδα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Έρχονται εκπλήξεις στο «Θαλασσινό Καρναβάλι» στη Χαλκίδα

Δείτε τις αλλαγές στο φετινό Θαλασσινό Καρναβάλι στη Χαλκίδα.

Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις από την Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Χαλκιδέων Δήμητρα Σακελλαράκη.

Το Θαλασσινό Καρναβάλι θα είναι διαφορετικό φέτος, χωρίς κατασκευές, αφού η θάλασσα θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το θέαμα θα είναι ξεχωριστό φέτος, καθώς με τη βοήθεια της τεχνολογίας η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στην Παραλία της Χαλκίδας θα γράψει ιστορία.

Συνάντηση του Δήμου Χαλκιδέων με Φορείς για το Θαλασσινό Καρναβάλι 2024.

Συνάντηση για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του φετινού «Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας», πραγματοποίησε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμητρα Σακελλαράκη, με τοπικούς Φορείς.

Κατά τη συνάντηση, η Αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που σχεδιάζονται για το φετινό Θαλασσινό Καρναβάλι, το οποίο θα έχει ως κύριο στοιχείο τη θάλασσα, θα είναι εντυπωσιακό και θα χρησιμοποιηθούν σύγχρονα μέσα. Επιπλέον, σημείωσε ότι θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις και τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα της Αποκριάς, ζητώντας τη συνεργασία και βοήθεια όλων των Φορέων.

Οι εκπρόσωποι των Φορέων κατέθεσαν τις απόψεις τους και τόνισαν ότι θα είναι αρωγοί, ώστε να διοργανωθεί και φέτος με επιτυχία το Θαλασσινό Καρναβάλι, που αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Χαλκιδέων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας, του Επιμελητηρίου Εύβοιας, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας, του Εμπορικού-Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας και του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας «Ξένιος Ζευς».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr