Εύβοια: Έρχονται νέα κουπόνια για χειμερινές διακοπές
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Έρχονται νέα κουπόνια για χειμερινές διακοπές

Νέα voucher για διακοπές στην Εύβοια πρόκειται να κληρωθούν το επόμενο διάστημα
Νέα ευκαιρία για να λάβουν επιδότηση διακοπών στην Εύβοια έως 300 ευρώ θα έχουν όσοι κληρωθούν στον νέο γύρο του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» από το υπουργείο Τουρισμού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, ενώ αναμένεται να δοθούν τουλάχιστον 125.000 άυλες ψηφιακές κάρτες χειμερινού/ορεινού τουρισμού.

 

Το υπουργείο Τουρισμού έχει ξεκινήσει μία καμπάνια με τίτλο «Greece does have a winter» στο πλαίσιο της οποίας «τρέχει» και το πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών.

Να σημειωθεί ότι για τα νέα κουπόνια δεν χρειάζεται να υποβληθεί αίτηση, καθώς θα δοθούν σε όσους έχουν ήδη κάνει από το περασμένο καλοκαίρι αίτηση και δεν κληρώθηκαν.

 

Για διακοπές στην Εύβοια θα μοιραστούν voucher αξίας 150 ευρώ και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/.

Όπως και το καλοκαίρι τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα σε άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι δικαιούχοι για την διαμονή τους σε τουριστικά καταλύματα.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023, με προϋπολογισμό που ανέρχεται στα 31 εκατ. ευρώ, ενώ έχει ήδη εξασφαλιστεί η επέκταση του προγράμματος μέχρι το 2025.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr