Εύβοια: Έτσι εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου, και Ειρήνης στην Μαγούλα – Ερέτριας
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Έτσι εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου, και Ειρήνης στην Μαγούλα – Ερέτριας

Στην εορτή παρέστησαν ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος οι Αντιδήμαρχοι Αμαρύνθου κ. Γεώργιος Σμπιλήρης  η Ιατρός κ. Παναγιώτα Μπούγα - Μπαραμπούτη και Ερέτριας ο κ. Ευάγγελος Τσώκος
Μέσα στο εορταστικό και χαρμόσυνο κλίμα της εορτής  λαμπροφόρου Αναστάσεως και της διακαινησίμου εβδομάδος εορτάστηκε η μνήμη  των νεοφανών και θαυματουργών αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης στο φερώνυμο ιερό παρεκλήσι των Αγίων υπαγόμενο  του ιερού ναού Ευαγγελίστριας Αμαρύνθου το οποίο ευρίσκεται στην περιοχή της Μαγούλας του Δήμου Ερέτριας.
Την παραμονή της εορτής εσπέρας της Δευτέρας της Διακαινησίμου 17 Απριλίου τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και η λιτανεία της εικόνος των Αγίων.
Την δε κυριώνυμο ημέρα εψάλει ο Όρθρος με τον Αναστάσιμο Κανόνα της εορτής και των Αγίων ακολούθησε η Πανηγυρική  Θεία Λειτουργία την οποία ετέλεσε ο Οικονόμος Ιωάννης Μπαραμπούτης εφημέριος ιερού ναού Ευαγγελίστριας Αμαρύνθου με την συμμετοχή των ιεροψαλτών και των πιστών που τίμησαν την εορτή εκ των οποίων παρέστησαν ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος οι Αντιδήμαρχοι Αμαρύνθου κ. Γεώργιος Σμπιλήρης  η Ιατρός κ. Παναγιώτα Μπούγα – Μπαραμπούτη και Ερέτριας ο κ. Ευάγγελος Τσώκος.
Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr