Εύβοια: Φόβος και αγανάκτιση για τις αντικανονικές προσπεράσεις στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας
ΑΠΟΨΕΙΣ

Εύβοια: Φόβος και αγανάκτιση για τις αντικανονικές προσπεράσεις στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας

Άλλο ένα δείγμα της έλλειψης οδηγικής παιδείας στην Εύβοια

Ένα ακόμη θλιβερό δείγμα της έλλειψης οδηγικής παιδείας που δυστυχώς συναντάμε στην Εύβοια, με όλους τους κινδύνους για ένα δυνητικά σοβαρότατο τροχαίο, που αυτό συνεπάγεται, αποτελεί το φαινόμενο των αντικανονικών προσπεράσεων στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας.

Αγανακτισμένος αναγνώστης, επισημαίνει το ζήτημα μέσω επιστολής στο evima.gr, εκτιμώντας πως πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα από τους αρμοδίους.

Αναλυτικότερα περιγράφει πως στην είσοδο της γέφυρας αλλά και ακόμη πιο πριν από αυτή,  κάποιοι επιλέγουν να περνάνε παράνομα αριστερά προκειμένου να κερδίσουν δευτερόλεπτα.

«Εδώ και χρόνια πάω και έρχομαι Χαλκίδα – Αθήνα – Χαλκίδα. Εδώ και χρόνια το ίδιο πράγμα στην είσοδο της γέφυρας…κάποιοι “έξυπνοι” περνάνε παράνομα αριστερά για να κερδίσουν δευτερόλεπτα. Το ίδιο συμβαίνει μέχρι να μπεις στη γέφυρα που και εκεί έχω δει να κάνουν προσπεράσεις πάνω στη γέφυρα. Δεν ξέρω ποιος είναι αρμόδιος αλλά πρέπει επιτέλους ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ας βάλουν κολωνάκια, κάγκελα δεν ξέρω τι θα κάνουν αλλά πρέπει ΑΜΕΣΑ να γίνει κάτι. Θα γίνει κανένα ατύχημα κάποια στιγμή…έλεος δηλαδή!Ας πάρουν οι αρμόδιοι τα μέτρα τους!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr