Εύβοια: Γιατί αγνοείτο για ώρες ο κτηνοτρόφος – Πως τον βρήκε η Πυροσβεστική, νοσηλεύται στο νοσοκομείο
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Γιατί αγνοείτο για ώρες ο κτηνοτρόφος – Πως τον βρήκε η Πυροσβεστική, νοσηλεύται στο νοσοκομείο

Ο 55χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε πεσμένος στο έφαδος μέσα στο βουνό σε μεγάλο ύψωμα.

Σε συναγερμό τέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Κύμης και το Αστυνομικό Τμήμα το βράδυ της Παρασκευής 1 Μαρτίου για τον εντοπισμό 55χρονου κτηνοτρόφου.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το evima.gr ο κτηνοτρόφος ηλικίας 55 ετών με καταγωγή από το Μετόχι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου έφυγε το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου από το σπίτι του και μέχρι αυτή την ώρα δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Στις έρευνες συμμετείχαν άνδρες του Α. Τ. Κύμης υπό τις οδηγίες του διοικητή Παναγιώτη Πολύχρονου, άνδρες της Πυροσβεστικής υπό το συντονισμό του του επιπυραγού, Δημήτρη Δεμερούτη, εθελοντές από το Μετόχι και κάτοικοι του χωριού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr ο κτηνοτρόφος εντοπίστηκε από τον επικεφαλή της Πυροσβεστικής επιπυραγό, Δημήτρη Δεμερούτη που συμμετείχε στις έρευνες μαζί με άνδρες της Πυροσβεστικής, την αστυνομία, εθελοντές του Μετοχίου και κατοίκους του χωριού.

Ο κτηνοτρόφος εντοπίστηκε μέσα στο βουνό στην θέση «Εφταό» στο Μετόχι και είχε τις αισθήσεις του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κύμης και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και νοσηλεύεται.

Γιατί αγνοείτο από το πρωί της Παρσκευής 1 Μαρτίου ο κτηνοτρόφος στην Εύβοια

Ο 55χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε πεσμένος στο έφαδος μέσα στο βουνό σε μεγάλο ύψωμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr είναι πολύ πιθανόν να του συνέβη κάτι προερχόμενο από παθολογικά αίτια με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να πέσει στο έδαφος.

Όπως λένε κάτοικοι από το χωριό Μετόχι, πρόκειται για έναν πολύ άξιο και δυνατό άνθρωπο που όλη του η ζωή είναι αφιερωμένη στην κτηνοτροφία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr