Εύβοια: Η ομίχλη «κατάπιε» παραλία – Εντυπωσιακές εικόνες
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Η ομίχλη «κατάπιε» παραλία – Εντυπωσιακές εικόνες

«Χάνονται» μέσα στη πυκνή ομίχλη παραλίες στην Εύβοια.

Μετά την παραλία Μουρτερή, μια από τις μεγαλύτερες στην Εύβοια η οποία… «χάθηκε» το πρωί της Πρωταπριλιάς, μια ακόμη πασίγνωστη παραλία, αυτή του Αλμυροπόταμου «εξαφανίστηκε» λόγω της πυκνής ομίχλης.

Ο χρήστης του facebook Χρήστος Γκότσης ανάρτησε τρομερές εικόνες από την ομίχλη η οποία έχει καλύψει μέρος της παραλίας Αλμυροποτάμου.

Πρόκειται για την μόνη παραλία της Εύβοιας από την οποία απαγορεύεται η διέλευση όχι μόνο για αυτοκίνητα αλλά αισίως και για μηχανάκια από φέτος.

Το παραπάνω καθιστά τον Αλμυροπόταμο εκτός των άλλων και έναν ιδιαιτέρως ασφαλή προορισμό αφού οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν χωρίς το άγχος να έχουν συνεχώς την προσοχή τους στραμμένη στα παιχνίδια των παιδιών τους αλλά και τα παιδιά μπορούν να χαρούν την ανεμελιά τους.

«Εξαφανίστηκε» την Πρωταπριλιά η παραλία Μουρτερής

Η παραλία Μουρτερής είναι από τις μεγαλύτερες της Εύβοιας σε μήκος, με άμμο και βότσαλο.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία που ανέβασε χρήστης στο facebook η παραλία χάθηκε μέσα σε ένα πυκνό στρώμα ομίχλης που κάλυψε την περιοχή.

Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν μερικά ταβερνάκια και καφετέριες, ενώ συχνά τα κύματα ξεπερνούν τα 4 μέτρα, αφού είναι εκτεθειμένη στους ανέμους.

Γιατί παρουσιάζεται το φαινόμενο της ομίχλης σε παραλίες

Με τις υψηλές θερμοκρασίες να έχουν γίνει καθημερινό πλέον φαινόμενο, ένα νέο σκηνικό επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις παραλιακές περιοχές της Εύβοιας, αφού παρατηρείται έντονη ομίχλη.

Σύμφωνα με μετεωρολόγους, το φαινόμενο αυτό είναι υγρασία της θάλασσας η οποία μεταφέρεται μέσω του αέρα στην ξηρά. Το ίδιο σκηνικό θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες λόγω των υψηλών επιπέδων υγρασίας και των χαμηλών ανέμων το βράδυ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr