Εύβοια: «Καμπανάκι» από το Λιμενικό για την κακοκαιρία – Τι να προσέξετε
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Καμπανάκι» από το Λιμενικό για την κακοκαιρία – Τι να προσέξετε

Έκτακτη ανακοίνωση για τη κακοκαιρία εξέδωσε το Λιμενικό Αιδηψού,

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν απόψε στα βόρεια τμήματα της Εύβοιας, με το Λιμενικό να προειδοποιεί μέσω ανακοίνωσης του Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχου Σωτήρη Δανίκα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Αιδηψού για τη κακοκαιρία

  1. Το Λιμεναρχείο Αιδηψού ενημερώνει σύμφωνα με το από 19/04/2024 δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ. πρόκειται να εκδηλωθούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας (ισχυρές βροχές – καταιγίδες – θυελλώδεις άνεμοι). Συγκεκριμένα από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 19/04/2024 έως τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 20/04/2024 τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα βόρεια τμήματα της Εύβοιας.
  2. Κατόπιν αυτών Πλοίαρχοι – Κυβερνήτες και Ιδιοκτήτες σκαφών όλων των κατηγοριών παρακαλούνται προ απόπλου για οποιονδήποτε προορισμό να ενημερώνονται από τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν , να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας  και να μεριμνήσουν για την ασφάλιση των σκαφών τα οποία ελλιμενίζονται σε όρμους και λιμένες.
  3. Οι λουόμενοι συστήνεται όπως επιδεικνύουν την απαραίτητη προσοχή , να συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης και να αποφεύγουν το κολύμπι με δυσμενείς καιρικές συνθήκες .
  4. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές : Λιμεναρχείο Αιδηψού (τηλ: 22260-22464-5) – Α Λιμενικό Τμήμα Ωρεών (τηλ:22260-41710) – Λιμενικό Σταθμό Λίμνης (22270-31496)

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr