Εύβοια: Κελαϊδίτης, Κοντζιάς και Τσαπουρνιώτης στο Υπουργείο Οικονομικών
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Κελαϊδίτης, Κοντζιάς και Τσαπουρνιώτης στο Υπουργείο Οικονομικών

Στη συνάντηση που αφορούσε θέματα κρατικής αρωγής, παρευβρέθηκε ο δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης και ο δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς.

Πολύωρη συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθές στο Υπουργείο Οικονομικών για θέματα που αφορούν την κρατική αρωγή και τις εκκρεμότητες που ακόμη υπάρχουν και ζητούν λύση μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια.

Στη συνάντηση παρευβρέθηκε ο δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης και ο δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς.

Όπως τόνισε μέσω ανάρτησης στο Facebook ο πρώτος, λύνεται το θέμα με τις αποζημιώσεις των 133 κατόχων αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

«Συνεχίζουμε να πιέζουμε για την αποζημίωση των ιδιοκτητών ελαιοπεριβολων που είναι εκτός ΕΛΓΑ για τους οποίους δεν υπάρχει ακόμη καμία πρόνοια όπως και για τις περιπτώσεις των ανθρώπων που κάηκαν τα σπίτια τους και υπάρχουν πολλά γραφειοκρατικά προβλήματα», είπε και υπογράμμισε πως «θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να αποκατασταθούν όλοι οι πληγέντες».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr