Εύβοια: Κλειστή από απόψε και πάλι η Γέφυρα Πορθμού Ευρίπου- Πότε ανοίγει ξανά και πως μετακινούμαστε
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Κλειστή από απόψε και πάλι η Γέφυρα Πορθμού Ευρίπου- Πότε ανοίγει ξανά και πως μετακινούμαστε

Η διάσημη γέφυρα της Εύβοιας θα παραμένει κλειστή για ορισμένες ημέρες και ώρες στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης πράγμα που σημαίνει πως η κυκλοφορία πεζών

Δε θα λειτουργήσει για τις ανάγκες της ναυσιπλοΐας η «Γέφυρα Πορθμού Ευρίπου» την Παρασκευή 21.10.2022 όπως γνωστοποίησε μέσω σχετικής ανακοίνωσης ο Οργανισμός Λιμένων Ν. Ευβοίας Α.Ε

Επίσης θα παραμείνει κλειστή για οχήματα και πεζούς από 22.30 – 04.00.

Τον κύκλο από την παλιά γέφυρα ( Γνωστή και ως Ψηλή γέφυρα της Εύβοιας) θα πρέπει να κάνουν κι από απόψε οι πεζοί, γεγονός που μάλλον κρίνει ως απαραίτητο την μεταφορά τους με κάποιο όχημα, μετά την απόφαση για κλέισιμο της Γέφυρας του Ευρίπου στην Χαλκίδα σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες.

Αναλυτικότερα η γέφυρα έχει πάψει να εξυπηρετεί τους πολίτες από την Δευτέρα 17-10-2022 και ώρα 22.30.

Η διακοπή της κυκλοφορίας άρχισε εκ νέου στις 05:30.

Η γέφυρα θα παραμένει κλειστή για ορισμένες ημέρες και ώρες στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης πράγμα που σημαίνει πως η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων κατά τις ώρες που η γέφυρα θα είναι εκτός λειτουργίας θα απαγορεύεται και στα δύο ρεύματά της.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας ευχαριστεί το κοινό για την συνεργασία και την κατανόηση και υπενθυμίζει ότι η προγραμματισμένη τεχνική συντήρηση της γέφυρας θα επαναληφθεί τις κάτωθι ημερομηνίες:

– Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 22:30 – 05:00

– Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 22:30 – 04:00

– Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 22:30 – 01:00

Ως εκ τούτου παρακαλείται το κοινό, όπως κινείται τις παραπάνω ημέρες και ώρες μέσω της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας».

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, στα πλαίσια των εργασιών συντήρησης της Παλαιάς Γέφυρας του Πορθμού του Ευρίπου, οι οποίες διενεργούνται με μέριμνα του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας Α.Ε., διακόπηκε η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και στα δύο ρεύματα της γέφυρας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr