Εύβοια: Κλειστό και πάλι το 1ο Δημοτικό Νέας Αρτάκης- Προβληματισμός για την κατάσταση του κτιρίου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Κλειστό και πάλι το 1ο Δημοτικό Νέας Αρτάκης- Προβληματισμός για την κατάσταση του κτιρίου

Πάλι κλειστό το 1ο Δημοτικό Σχολείο στην Νέα Αρτάκη- Προβληματισμός στην Εύβοια για την κατάσταση του σχολικού κτιρίου

Προβληματισμό στην τοπική κοινότητα της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια, προκαλεί το ζήτημα της κατάστασης του κτιρίου στο οποίο και στεγάζεται το 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Το κτίριο, στο οποίο και έχει γίνει μετεγκατάσταση του σχολείου, όπως φαίνεται χαρακτηρίζεται από πλήθος αστοχιών ως προς τις υποδομές του με αποτέλεσμα συχνά να κλείνει προκειμένου να πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες με τους μαθητές να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν το μάθημά τους.

Ειδικότερα, μετά το τριήμερο κλείσιμο που ακολούθησε της δεκαπενταήμερης διακοπής της λειτουργίας του για αλλαγή στον καυστήρα του, νέα παύση μαθημάτων αποφασίστηκε για τρεις ημέρες από σήμερα έως και την Παρασκεύη 30/9/2022 προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος της οροφής του κτιρίου και εργασίες αποκατάστασης, μετά από ζημιές που προκλήθηκαν χθες 27/09/2022.

Το παραπάνω αποφασίστηκε και κοινοποιήθηκε στους γονείς από την Δήμαρχο Χαλκιδέων Ε. Βάκα.

Στο περιθώριο των γεγονότων η δημοτική σύμβουλος – Ελένη Μιτζιφίρη κάνει λόγο για “δημοτικές σχολικές κτιριακές εγκαταστάσεις ώρα μηδέν” ενώ τονίζει πως ακόμη αναμένεται το κλιμάκιο μηχανικών του δήμου για τον έλεγχο στατικότητας των σχολείων.

“Και να φανταστείτε ότι, είναι το πιο προσεγμένο από τα σχολεία της Δ.Ε. Ν. Αρτάκης!Κατά τ’ άλλα, στον εορτασμό της “ίδρυσης ” (μετεγκατάσταση το σωστό), της Ν. Αρτάκης, ο μπουφές ήταν πλούσιος!!! Και οι φωτογραφίες είχαν την τιμητική τους!” σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr