
Εύβοια: «Κόκκινη γραμμή» η λιμενική επέκταση στην Κάρυστο αλλά το Υπουργείο καθυστερεί
Ακόμα χωρίς απάντηση προς την Εύβοια, το Υπουργείο ΝαυτιλίαςΣτην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Κάρυστο, η τοπική Κοινότητα απέστειλε στις 27/05/2025 διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, την οποία πρόσφατα στήριξε με νέα επιστολή και ο δήμαρχος Καρύστου.
Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες, η κωλυσιεργία στην επέκταση του λιμένα Καρύστου φαίνεται να οδηγεί στον αποκλεισμό της πόλης από την ισόρροπη ανάπτυξη της ακτοπλοΐας.
Μέχρι σήμερα, 17/6, περιμένουμε ακόμη την προγραμματισμένη συνάντηση στο υπουργείο, η οποία είχε ακυρωθεί την περασμένη Πέμπτη από την πλευρά του Υπουργείου.
Όπως έχει τονιστεί επανειλημμένα, η επέκταση του λιμένα και η σύνδεση της Καρύστου με τις Κυκλάδες αποτελούν «κόκκινη γραμμή» για εμένα, καθώς είναι η ξεκάθαρη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων.
Η θαλάσσια ανάπτυξη δεν μπορεί να είναι μονομερής και αποκλειστική.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr