Εύβοια: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Χαλκίδα- Για πόσο και για πού θα ισχύσουν
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Χαλκίδα- Για πόσο και για πού θα ισχύσουν

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί στην Εύβοια που θα κινηθούν επί της Χαλκίδας

Σημαντική πληροφορία για τους οδηγούς της Εύβοιας που σκοπεύουν να κινηθούν στην Χαλκίδα αποτελεί η είδηση πως κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στην οδό Νεοφύτου από την Τρίτη 14 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Όπως αναφέρει σε σχετική του ενημέρωση ο Δήμος, λόγω εργασιών επέκτασης του φυσικού αερίου από την εταιρεία ΔΕΔΑ, θα παραμείνει κλειστό, για τη διέλευση των οχημάτων, τμήμα της οδού Νεοφύτου, από τη συμβολή της με την οδό Παπαναστασίου έως και τη συμβολή της με την οδό Αντωνίου, από την Τρίτη 14 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών φυσικού αερίου, θα ακολουθήσει το έργο ασφαλτόστρωσης της οδού από τον Δήμο Χαλκιδέων.

Για την καλύτερη και αμεσότερη εκτέλεση των εργασιών, θα απαιτηθεί προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση και παρακαλούνται οι οδηγοί α) να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματα και β) να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της απαραίτητης εργοταξιακής σήμανσης, χρησιμοποιώντας τις εναλλακτικές διαδρομές.

Επισημαίνεται ότι, τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων, κατά το διάστημα εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, θα εξυπηρετούνται μέσω της οδού Αρεθούσης.

Τέλος, για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr