Εύβοια: Large…. η δήμαρχος! Πρόσφερε τρία φλουριά με δώρα στην κοπή βασιλόπιτας – Ποιοι τα κέρδισαν
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Large…. η δήμαρχος! Πρόσφερε τρία φλουριά με δώρα στην κοπή βασιλόπιτας – Ποιοι τα κέρδισαν

Έκοψαν τη βασιλόπιτα στο Δήμο Χαλκιδέων την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ Χρυσόστομος, παρουσία και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σκοπέλου κ. Νικοδήμου.

Συνεδρίασε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων και κατά την έναρξη της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ Χρυσόστομος, παρουσία και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σκοπέλου κ. Νικοδήμου.
Ο Σεβασμιώτατος, στην σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια ευλογημένη χρόνια, γεμάτη από την ειρήνη, την αγάπη και τη χαρά του Θεού, καθώς και φώτιση, κουράγια και δύναμη, ώστε να συσκέπτονται για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της.

Στη συνέχεια, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τον Θεοφιλέστατο για την παρουσία και ευλογία τους στην έναρξη της δημοτικής θητείας, τονίζοντας ότι ο Δήμος Χαλκιδέων είναι τυχερός που τους έχει στην κεφαλή της τοπικής Εκκλησίας. Επίσης ευχήθηκε όλα τα χρόνια της θητείας να είναι εύκολα, χωρίς προβλήματα και όλοι οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από τον Δήμο.

Τα φλουριά ήταν τρία και αντιστοιχούσε ένα στους Δημοτικούς Συμβούλους, το οποίο κέρδισε ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Τριανταφύλλου, ένα για τους Προέδρους και Συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων, που κέρδισε ο Σύμβουλος της Κοινότητας Χαλκιδέων Βασίλης Στύλος και ένα για τους υπαλλήλους του Δήμου, το οποίο κέρδισε η Ειδική Συνεργάτης της Δημάρχου Κατερίνα Κανίκλη, στους οποίους η Δήμαρχος προσέφερε από ένα συμβολικό δώρο.

Στη συνεδρίαση, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ορίστηκαν οι εκπρόσωποι του Δήμου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ) Στερεάς Ελλάδας και του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φ.Ο.Δ.Σ.Α) Στερεάς Ελλάδας, στις Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Εύβοιας Α.Ε, στην Επιτροπή Διαχείρισης του Προγράμματος (ΕΔΠ) CLLD/LEADER «Κεντρικής & Βόρειας Ευβοίας» και στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ, της Δ.Α.Ε.Ε.ΠΕ.Χ., των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και μέλη Επιτροπών του Δήμου, όπως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού κ.α.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr