Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας είναι έτοιμη για τη φετινή Κοπή της Πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026, στο ΔΑΚ «Μελίνα Μερκούρη» στη Χαλκίδα.
Η εκδήλωση αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος πολιτιστικών συλλόγων και φίλων του παραδοσιακού χορού από όλη την Εύβοια, προσφέροντας μια ημέρα γεμάτη χορό, μουσική και πολιτιστική ζωντάνια.
Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να προβάλλει και να ενισχύσει την παράδοση, ενώ ταυτόχρονα να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία γύρω από τα πολιτιστικά δρώμενα.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη, ενώ οι διοργανωτές υπογραμμίζουν ότι η συμμετοχή στις πρόβες και στις εκδηλώσεις γίνεται με στόχο τη δημιουργία μιας ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας για όλους τους συμμετέχοντες.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr
