Εύβοια- Μίλτος Χατζηγιαννάκης: O προοδευτικός κόσμος να συστρατευτεί
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια- Μίλτος Χατζηγιαννάκης: O προοδευτικός κόσμος να συστρατευτεί

Τι τονίζει ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας ο οποίος έδωσε «το παρών» χθες στη συζήτηση για τη «λειτουργία του Κράτους Δικαίου Σήμερα»στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ο προοδευτικός κόσμος πρέπει να συστρατευθεί, τονίζει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για την Εύβοια Μίλτος Χατζηγιαννάκης ο οποίος έδωσε «το παρών» χθες στη συζήτηση για τη «λειτουργία του Κράτους Δικαίου Σήμερα»στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

«Ωστε να απαντήσουμε ηχηρά και αποτελεσματικά στη δημοκρατική διολίσθηση με το σκάνδαλο των υποκλοπών, στην υποχώρηση της ελευθερίας του τύπου και την υπερ-συγκέντρωση εξουσιών στο πολλάκις αποτυχημένο επιτελικό κράτος» προσθέτει.

Όπως περιέγραψε στην ανάρτησή του ο κος Χατζηγιαννάκης, επρόκειτο για μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με εξαίρετους ομιλητές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

«Σε μια περίοδο στην οποία το κράτος δικαίου στη χώρα μας πλήττεται ποικιλοτρόπως και η δημοκρατία μας, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ινστιτούτου V-Dem, έχει μια πιο έντονη αυταρχική ροπή, πρέπει όλος ο προοδευτικός κόσμος να συστρατευθεί, ώστε να απαντήσουμε ηχηρά και αποτελεσματικά στη δημοκρατική διολίσθηση με το σκάνδαλο των υποκλοπών, στην υποχώρηση της ελευθερίας του τύπου και την υπερ-συγκέντρωση εξουσιών στο πολλάκις αποτυχημένο επιτελικό κράτος» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr