Εύβοια: Νέα χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης για την δεύτερη φάση της ανάπλασης στην Ιστιαία
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Νέα χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης για την δεύτερη φάση της ανάπλασης στην Ιστιαία

"Η ανάπλαση του κέντρου ολοκληρώθηκε και μια νέα χρηματοδότηση από το «ταμείο ανάκαμψης» (2.500.000€) έρχεται για να αλλάξει όλη την πόλη" έγραψε συγκεκριμένα ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού στο Facebook

Για νέα χρηματοδότηση  από το Ταμείο Ανάκαμψης η οποία υπολογίζεται στα 2.500.000 ευρώ, και υπολογίζεται πως θα αλλάξει ριζικά την πόλη, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς μέσω ανάρτησης στο Facebook.

“Η ανάπλαση του κέντρου ολοκληρώθηκε και μια νέα χρηματοδότηση από το «ταμείο ανάκαμψης» (2.500.000€) έρχεται για να αλλάξει όλη την πόλη” έγραψε συγκεκριμένα τονίζοντας πως στη δεύτερη φάση αναμένεται να τοποθετηθεί περισσότερη άσφαλτος στο οδόστρωμα, να αποκατασταθεί η βατότητα των πεζοδρομίων, να γίνουν φυτεύσεις και τακτοποίηση της στάθμευσης χωρίς περιορισμούς.

Τα έργα που θα γίνουν εκτείνονται από το κοιμητήριο και το παλιό δημαρχείο ως το σταθμό των ΚΤΕΛ, το πρατήριο καυσίμων Δούκα και το 1ο δημοτικό σχολείο.

“Τα πρώτα τρία χρόνια αυτής της θητείας πέρασαν με πολλή δουλειά που δεν επέτρεψε στις δυσκολίες να ακυρώσουν τον προγραμματισμό μας. Δουλειά συλλογική, καθολική και με στόχους. Από την υπηρεσία του δήμου μας και τους αιρετούς. Συνεχίζουμε χωρίς σταματημό. Όλοι μαζί για το αύριο.” συνόψισε ο κος Κόντζιας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr