Εύβοια: Νέα μεγάλα έργα διεκδικεί ο Τσαπουρνιώτης – Τι λέει στο evima.gr
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Νέα μεγάλα έργα διεκδικεί ο Τσαπουρνιώτης – Τι λέει στο evima.gr

Στην Αθήνα για επαφές ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας για νέα έργα στον δήμο της Εύβοιας

Νέα έργα για τον δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας διεκδικεί ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης όπως δηλώνει ο ίδιος στο evima.gr.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για τα έργα που γίνονται.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα μου που τρέχει μαζί με εμένα καθημερινά και η δουλειά αυτή φάνηκε διότι φέρνει θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες, συνεχίζουμε με την ίδια ομαδικότητα με το ίδιο σθένος, για να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα έργα για τους πολίτες του δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας», είπε χαρακτηριστικά στο evima.

 

 

 

Παράλληλα όπως μας ανέφερε ο δήμαρχος, σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα, για επαφές στα υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών, για το θέμα των αποζημιώσεων αλλά και άλλες προτάσεις τις οποίες θα καταθέσεις στην κυβερνητική επιτροπή.

Για τον δήμο έχουν ήδη ενταχθεί δύο ακόμη έργα σε χρηματοδοτικά προγράμματα.
Το πρώτο αφορά την ψηφιακή διαχείριση του νερού στις ενότητες Ελυμνίων κai Νηλέως συνολικής δαπάνης 7 εκατομμυρίων ευρώ και το δεύτερο αφορά την πλήρη ανανέωση του εξοπλισμού τού ΤΟΕΒ Μαντουδίου με εξοικονόμηση ενέργειας για τους αγρότες, συνολικής δαπάνης 2.2 εκατομμυρίων ευρώ.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που εργάζεται καθημερινά οδηγώντας τον Δήμο μας στην νέα εποχή», σχολίασε ο κ. Τσαπουρνιώτης με ανάρτηση στο Facebook.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr