Εύβοια: Νέο κυκλοφοριακό χάος στο Αλιβέρι – Φορτηγό «σφήνωσε» στο κέντρο της πόλης
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Νέο κυκλοφοριακό χάος στο Αλιβέρι – Φορτηγό «σφήνωσε» στο κέντρο της πόλης

Εύβοια και «κυκλοφοριακό αλλαλούμ» τείνουν να γίνουν συνώνυμα εξαιτίας ορισμένων οδηγών

Το «κυκλοφοριακό αλλαλούμ» φαίνεται πως είναι συνώνυμο της Εύβοιας αφού ειδικά στο Αλιβέρι για άλλη μια φορά κομφούζιο επικράτησε στον δρόμο της κεντρικής αγοράς όταν νταλίκα ξένου, για την περιοχή, οδηγού… έχασε κατά πάσα πιθανότητα τον δρόμο και μπήκε όχι μόνο στο κεντρικό ιστό της πόλης, αντί του Περιφερειακού που ακολουθούν συνήθως τα βαριά οχήματα, αλλά και σε λάθος δρόμο με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ως αποτέλεσμα στο εμπορικό κέντρο του Αλιβερίου επικράτησε χαμός με πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο να προσπαθούν να βοηθήσουν τον οδηγό που χώθηκε στον μονόδρομο.

Κατά πάσα πιθανότητα ο οδηγός της νταλίκας δεν ακολούθησε διαδρομή από GPS ή αξιοποίησε GPS για αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να βρεθεί κυριολεκτικά στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Οι εικόνες του «φορτηγού… στα χαμένα» έγιναν viral σε σελίδες τοπικού ενδιαφέροντος με τους Ευβοιώτες να επισημαίνουν πως τέτοια φαινόμενα αποτελούν διαχρονικό πρόβλημα τονίζοντας πως ορισμένοι οδηγοί δεν χρησιμοποιούν χάρτες αλλά ταυτόχρονα δεν προσέχουν και τις σημάνσεις στο δρόμο με αποτέλεσμα να μπαίνουν στο χωριό.

Εξάλλου μόλις στις 20/11 καταγράφηκε αντίστοιχο περιστατικό με πίστευτο μανουβράρισμα για ξένο οδηγό μεγάλης νταλίκας που «κόλλησε» το πρωί της ημέρας εκείνης στο κέντρο του Αλιβερίου κοντά στο φούρνο του Νικολάου.

Μετά από αρκετά λεπτά συνεχούς καθοδήγησης από τους περαστικούς, το τεράστιο όχημα απεγκλωβίστηκε μέσω του περιφερειακού, με τον οδηγό να αναζητά προφανώς εναλλακτική πορεία μέσω του συστήματος πλοήγησης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr