Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ο Αρχιπλοίαρχος Τάσος Βασιλείου ενισχύει τη Ναυτική Εβδομάδα 2025

Εύβοια: Ο Αρχιπλοίαρχος Τάσος Βασιλείου ενισχύει τη Ναυτική Εβδομάδα 2025
Ο captain Τάσος Βασιλείου ανταποκρίθηκε άμεσα και με γενναιόδωρη οικονομική ενίσχυση στο κάλεσμα για στήριξη της φετινής εκδήλωσης στην Εύβοια

Εν όψει της “Ναυτικής Εβδομάδας 2025” στην Εύβοια, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Κύμης, εκφράζονται δημόσια θερμές ευχαριστίες προς τον Αρχιπλοίαρχο Τάσο Βασιλείου, απόφοιτο της Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων Κύμης και πρώην μαθητή του Aντιδήμαρχο Δημήτρη Πιάφρα.

Ο captain Τάσος Βασιλείου ανταποκρίθηκε άμεσα και με γενναιόδωρη οικονομική ενίσχυση στο κάλεσμα για στήριξη της φετινής εκδήλωσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του και τη σχολή από την οποία ξεκίνησε την επιτυχημένη ναυτική του πορεία.

Η τοπική κοινωνία και οι διοργανωτές της Ναυτικής Εβδομάδας τον ευχαριστούν από καρδιάς για τη διαρκή παρουσία, τη σεμνότητα και τη συνεπή προσφορά του. Τέτοιες πράξεις ενισχύουν το αίσθημα ενότητας και συμβάλλουν ουσιαστικά στη διατήρηση της πολιτιστικής και ναυτικής μας κληρονομιάς.

Η Ναυτική Εβδομάδα 2025 υπόσχεται να εορταστεί όπως της αρμόζει, σε έναν τόπο με πλούσια ναυτική παράδοση και ιστορία που καθιστούν την Κύμη ιδανικό σημείο για την οργάνωση και φιλοξενία της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr