Εύβοια: Πάλι χωρίς ύδρευση τα Κριεζά – 6η μέρα χωρίς νερό- Επανήλθε και κόπηκε
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Πάλι χωρίς ύδρευση τα Κριεζά – 6η μέρα χωρίς νερό- Επανήλθε και κόπηκε

Λίγο κράτησε η ανακούφιση των κατοίκων στα Κριεζά στην Εύβοια αφού η υδροδότηση επανήλθε για να διακοπεί στη συνέχεια, καθιστώντας την περιοχή για έκτη μέρα χωρίς νερό

Για έκτη μέρα δεν έχουν νερό στα Κριεζά στην Εύβοια αφού μετά την σύντομη επαναφορά της υδροδότησης παρουσιάστηκε εκ νέου διακοπή της.

Προφανώς η βλάβη που παρουσιάστηκε τις τελευταίες μέρες στην ύδρευση δεν έχει αποκατασταθεί ολοκληρωτικά.

Ανάστατοι οι κάτοικοι ζητούν λύση για το πρόβλημα το οποίο όπως τονίζουν παρουσιάζεται συχνά.

Υπενθυμίζεται πως κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο evima.gr, εξέφρασε την αγανάκτηση των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, για τα προβλήματα που δημιουργεί η πολυήμερη διακοπή υδροδότησης.

Συγκεκριμένα ανέφερε, «είμαστε χωρίς νερό τέσσερις ημέρες στην περιοχή των Κριεζών. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα δεν μπορούμε να ταΐσουμε τα ζώα μας, να ποτίσουμε το περιβόλι, τις επόμενες ημέρες έρχεται καύσωνας πως θα επιβιώσουμε; Το νερό έρχεται και φεύγει. Είμαστε πραγματικά ανάστατοι. Κάθε χρόνο παρατηρείται το ίδιο πρόβλημα και μας λένε για κάποιο μοτέρ που χάλασε».

Στην περιοχή καταγράφονται υψηλότατες θερμοκρασίες και τίθεται ουσιαστικό ζήτημα για την καθημερινότητα των κατοίκων οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε νερό και δεν μπορούν ακολούθως να ταΐσουν τα ζωντανά τους και να ποτίσουν τα χωράφια τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr