Εύβοια: Πάνε για δουλειά με λεωφορείο… που μπάζει νερά
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Πάνε για δουλειά με λεωφορείο… που μπάζει νερά

Σοβαρή καταγγελία από εργαζόμενους στην Εύβοια καθώς υποστηρίζουν ότι το λεωφορείο της επιχείρησης που τους μεταφέρει στην εργασία τους είναι δημόσιος κίνδυνος.

Την ώρα που η κακοκαιρία Elias σαρώνει την Εύβοια, οι μετακινήσεις καλούνται να περιοριστούν στο ελάχιστο και ο τρόμος για νέες πλημμύρες και καταστροφές κατακλύζουν το νησί, μία σοβαρή καταγγελία έρχεται να προκαλέσει οργή.

Εργαζόμενοι σε μεγάλη εργοστασιακή μονάδα του νησιού, υποστηρίζουν πως μετακινούνται στην εργασία τους με ένα λεωφορείο της εταιρείας, το οποίο αποτελεί… δημόσιο κίνδυνο. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, πρόκειται για ένα λεωφορείο που έμπαζε νερά από παντού με αποτέλεσμα να γίνουν μούσκεμα.

Τονίζουν, δε, πως από πέρσι υπήρχαν τέτοιες διαμαρτυρίες καθώς το λεωφορείο είναι… πανάρχαιο, σκουριασμένο και κάνει περίεργους θορύβους.

«Φτάνει πια! Δεν είμαστε κοτόπουλα προς σφαγή», αναφέρουν χαρακτηριστικά εργαζόμενοι στην Hellenic Quality Foots στην Εύβοια.

«Απαιτούμε εδώ και τώρα, ΣΗΜΕΡΑ, να αποσυρθεί το συγκεκριμένο λεωφορείο που εγκυμονεί τόσους κινδύνους. Να μην τολμήσει η εργοδοσία να επιστρέψει τους συναδέλφους με αυτό το λεωφορείο. Καταγγέλλουμε την εργοδοσία και καλούμε όλους τους συναδέλφους με ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση να διεκδικήσουμε το δίκιο μας», τονίζει στο τέλος η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr