Εύβοια: Παραδόθηκε νέο γήπεδο που είχε καεί από τις φονικές πυρκαγιές
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Παραδόθηκε νέο γήπεδο που είχε καεί από τις φονικές πυρκαγιές

Ο Ατρόμητος Βασιλικών επιστρέφει σπίτι του!
Παραδόθηκε σε χρήση από τη δημοτική Αρχή Ιστιαίας – Αιδηψού το Γήπεδο των Βασιλικών, το οποίο είχε καταστραφεί από τις φωτιές. Τρία χρόνια περιμέναμε αυτή τη στιγμή η οποία έγινε πραγματικότητα την Πέμπτη (8/2).
Το γήπεδο των Βασιλικών παραδόθηκε στην ομάδα του χωριού, τον Ατρόμητο στο πλαίσιο μίας άτυπης συγκέντρωσης με παρόντες τον Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά, τους Αντιδημάρχους Αγγελή Μισιρλή και Γιώργο Ρούσσο,
τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Στεφανιδάκη.

Κοντζιάς: «Σε 6 μήνες καταφέραμε και παραδίδουμε ένα νέο γήπεδο για τον Ατρόμητο Βασιλικών»

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς δήλωσε: «Με πολύ χαρά σήμερα παραλαμβάνουμε και είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο των Βασιλικών. Ένα γήπεδο που καταστράφηκε από τις πυρκαγιές του 2021. Με πολύ αγώνα και προσπάθεια εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση, τη κρατική αρωγή, και μέσα σε διάστημα 6 περίπου μηνών από την εκκίνηση των εργασιών καταφέραμε και παραδίδουμε ένα νέο γήπεδο για τον Ατρόμητο Βασιλικών που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι μια πάρα πολύ δυνατή έδρα».

«Θα παραδοθούν άλλα δύο γήπεδα που καταστράφηκαν»

Ο κ. Κοτζιάς πρόσθεσε: «Το γήπεδο μπαίνει σε λειτουργία σε μια πού δύσκολη στιγμή για το ποδόσφαιρο στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού γιατί έχουμε χάσει ακόμη δύο γήπεδα, το γήπεδο των Γουβών το οποίο από τις πλημμύρες του προηγούμενου Σεπτεμβρίου έχει καταστεί μη λειτουργικό και το οποίο θα παραδοθεί σε χρήση περίπου στις 20 Φεβρουαρίου και το γήπεδο του Νέου Πύργου το οποίο έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά και εξασφαλίσαμε ήδη χρηματοδότηση ώστε να περιμένουμε ότι μέχρι το τέλος του 2024 να παραδοθεί και αυτό στις ομάδες του νέου Πύργου και να ανακουφίσει ουσιαστικά τα οποία τα οποία “κουράζονται” από τη πολύ χρήση».
Τέλος, ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού ευχήθηκε στην ομάδα καλή δύναμη, καλά αποτελέσματα και να ξαναγίνει το γήπεδο των Βασιλικών η καυτή και δυνατή έδρα του Ατρομήτου

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr