Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Παράταση για το Αμπελουργικό Μητρώο – Πώς γίνεται η εγγραφή

Εύβοια: Παράταση για το Αμπελουργικό Μητρώο – Πώς γίνεται η εγγραφή
Όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν σε παραγωγή τσίπουρου, πρέπει να καταθέσουν εμπρόθεσμα αίτηση μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουνίου.
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας με ανακοίνωσή της επισημαίνει  ότι παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εγγραφής στο Αμπελουργικό Μητρώο για τους κατόχους αμπελοτεμαχίων των οποίων η συνολική αμπελουργική εκμετάλλευση είναι μικρότερη ή ίση του ενός στρέμματος.
«Υπενθυμίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό κυρίως αυτοί που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε απόσταξη για παραγωγή τσίπουρου να υποβάλλουν εμπρόθεσμα την αίτηση ούτως ώστε η υπηρεσία μας να μπορέσει να διεκπεραιώσει εγκαίρως την όλη διαδικασία εγγραφής τους στο Αμπελουργικό Μητρώο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Που μπορούν να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Λεωφ. Χαϊνά 93, τηλ. 22213-53906 (αρμόδιος γεωπόνος Σπύρος Γιαννάκης).”

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr