Εύβοια: Πέταξαν άχρηστα έπιπλα στη Σουβάλα- Αδιανόητες εικόνες για την παραλία- στολίδι της Χαλκίδας
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Πέταξαν άχρηστα έπιπλα στη Σουβάλα- Αδιανόητες εικόνες για την παραλία- στολίδι της Χαλκίδας

Προβληματισμό και θλίψη στην Εύβοια προκαλεί η κίνηση να αφεθούν σκουπίδια και άχρηστα έπιπλα και οικιακά αντικείμενα απέναντι από την εμβληματική παραλία της Σουβάλας στη Χαλκίδα

Εικόνες ντροπής σε μια εκ των εμβληματικότερων ακτών της Εύβοιας, δηλαδή στην παραλία της Σουβάλας στην Χαλκίδα, προβληματίζουν τους πολίτες καθώς σκουπίδια και άχρηστα, πλέον έπιπλα και οικιακά αντικείμενα, στοιβάχτηκαν σε άκρη απέναντι της προφανώς κατόπιν κάποιας ανακαίνισης σε σπίτι.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων Γιώργος Πάνος, με ανάρτησή του στο facebook, η οποία συνοδευόταν από τις σχετικές φωτογραφίες στηλίτευσε το γεγονός κάνοντας λόγο για μεσαιωνικές πρακτικές και συμπεριφορές ενώ προανήγγειλε ταυτόχρονα και την επιβολή προστίμου.

” Ντροπή!!! Μεσαιωνικές συμπεριφορές και πρακτικές στην περιοχή Σουβάλα Αγγελέτου 2, εν έτει 2022. Παντελής έλλειψη σεβασμού προς τους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας και τους συμπολίτες. Η συνέχεια με την βεβαίωση του προβλεπόμενου από τον νόμο προστίμου.!!” έγραψε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr