Εύβοια: Πλημμύρισε από κόσμο και μουσική στη «Λευκή Νύχτα» το Αλιβέρι (pics)
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Πλημμύρισε από κόσμο και μουσική στη «Λευκή Νύχτα» το Αλιβέρι (pics)

Και φέτος η Λευκή νύχτα στο Αλιβέρι έδωσε μια άλλη πνοή στην πόλη

Ένα ηχηρό και μεγάλο «παρών» έδωσαν χιλιάδες πολίτες στη «Λευκή Νύχτα», το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός του Αλιβερίου που επέστρεψε μετά από 2 χρόνια, δυνατότερο, πολυπληθέστερο και πιο φωτεινό από ποτέ.

Το βράδυ του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου το εμπορικό κέντρο της πόλης πήρε ζωή και χρώμα από τους χιλιάδες επισκέπτες που κατέκλυσαν τους δρόμους, αλλά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις με τις μουσικές σκηνές που γέμισαν με ήχους τις πλατείες του.

Το γεγονός κρύβει μέσα του όλη την αγάπη των εορτών και συμβάλλει τα μέγιστα στις τοπικές επιχειρήσεις, που φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν βάλει τα δυνατά τους, για να χαρίσουν τις μοναδικές στιγμές που τα τελευταία χρόνια στερηθήκαμε.

Ο Άγιος Βασίλης τα τρισδιάστατα ιγκλού, πανύψηλα παγόβουνα, τεράστιες χιονονιφάδες, πολικές αρκούδες, πιγκουίνοι χιονοπόδαροι, ξωτικά, φουσκωτά τραμπολίνο, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μαθήματα Χριστουγεννιάτικων σκίτσων για τους μικρούς επισκέπτες, σοκολάτες κεράσματα, κληρώσεις με πλούσια δώρα, ζωντανή μουσική, ζεστό κρασί, ζεστή σοκολάτα και αφράτο μαλλί της γριάς έκλεψαν τις εντυπώσεις των μικρών και μεγάλων επισκεπτών που βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα στο Αλιβέρι.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κόλλια Σοφία Βότση, «Η Λευκή Νύχτα απέδειξε και φέτος, με τον πλέον καταλυτικό τρόπο, ότι αποτελεί ένα πολιτιστικό γεγονός παναττικής εμβέλειας, που ενώνει και αναδεικνύει τη σύγχρονη ταυτότητα του Αλιβερίου. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους αιρετούς συνεργάτες μου, τον αντιδήμαρχο Νίκο Μπαράκο, την Πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια με την Νεα Δημοκρατία Σοφία Νικολάου, τον κόσμο που παρευρέθηκε, τον Δήμο και τους παρουσιαστές της βραδιάς».

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr