Εύβοια: Ποια γνωστή παραλία «αλλάζει πρόσωπο» με κονδύλι 750.000 ευρώ για ανάπλαση
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ποια γνωστή παραλία «αλλάζει πρόσωπο» με κονδύλι 750.000 ευρώ για ανάπλαση

Η δημόσια δαπάνη που διατίθεται με την παρούσα ανακοίνωση πρόθεσης χρηματοδότησης για την γνωστή παραλία της Εύβοιας, ανέρχεται σε 750.000 ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε και ανακοινώνει την πρόθεση χρηματοδότησης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ», στην Εύβοια από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τον άξονα προτεραιότητας: «Πράσινες πόλεις (αστικές αναπλάσεις, εκσυγχρονισμός στόλου αστικών μεταφορών κλπ)».

Η δημόσια δαπάνη που διατίθεται με την παρούσα πρόσκληση – ανακοίνωση πρόθεσης χρηματοδότησης ανέρχεται σε 750.000 ευρώ.

Κατόπιν αυτού, ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας, ως δυνητικός δικαιούχος, καλείται να υποβάλλει τη σχετική πρόταση ένταξης του έργου στο «ΠΠΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Το έργο θα υλοποιηθεί με βάση τη σχετική μελέτη του Δήμου Χαλκιδέων.

«Εξαντλούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για να υλοποιηθούν τα μικρά και τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε: «Δεσμεύουμε κονδύλι 750.000 ευρώ, από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την υλοποίηση του απολύτως αναγκαίου έργου ανάπλασης της παραλίας Αυλίδας. Συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Χαλκιδέων και τον -δικαιούχο του έργου- ΟΛΝΕ για να μπει σε τροχιά υλοποίησης και να αποδοθεί το συντομότερο δυνατόν στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr