Εύβοια: Πόλος έλξης τουριστών τον Αύγουστο – Υψηλές πληρότητες
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Πόλος έλξης τουριστών τον Αύγουστο – Υψηλές πληρότητες

Η Εύβοια αποτελεί πόλο έλξης τον Αύγουστο για τουρίστες και κατοίκους της Αττικής ενώ σύμφωνα με τον προέδρου συλλόγου ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού, οι πληρότητες είναι υψηλές.

Ο κ. Θοδωρής Ρουμελιώτης, μιλώντας Evima.gr τόνισε πως «όλη την περίοδο του Αυγούστου έχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα και υψηλές πληρότητες».

Σύμφωνα με τον προέδρου συλλόγου ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού, «η ζήτηση δωματίων συνεχίζει να είναι έντονη και ελπίζουμε πως και ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας καλός μήνας για τον τουρισμό».

Η συμβολή του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού

Όπως είπε στο evimagr, σε αυτό έχει βοηθήσει πολύ «το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ καθώς δίνει μεγάλο κίνητρο στον επισκέπτη να έρθει στην Βόρεια Εύβοια και να διαμείνει εντελώς δωρεάν έως 12 βράδια. Μπορούμε να πούμε πως ο κόσμος έχει αγαπήσει την Εύβοια και πλέον είναι ψηλά στην προτίμηση του».

Τέλος, ο κ. Ρουμελιώτης εξέφασε την ανάγκη «να συνεχίσουν να λειτουργούν και τα επόμενα χρόνια με το ίδιο καθεστώς τα προγράμματα του κοινωνικού τουρισμού για τις περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, όπως είναι η Εύβοια».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr