Εύβοια: Πότε μπαίνουν στα νέα σπίτια τους οι δικαιούχοι του προγράμματος «Κάλυψη»
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Πότε μπαίνουν στα νέα σπίτια τους οι δικαιούχοι του προγράμματος «Κάλυψη»

Έτοιμοι να μπουν στο νέο τους σπίτι είναι οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα «Κάλυψη» στον Δήμο Χαλκιδέων.

Στην τελική φάση υλοποίησης είναι στον Δήμο Χαλκιδέων το Πρόγραμμα «Κάλυψη» της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους, νέα ζευγάρια και νέες οικογένειες, ηλικίας 25 έως 39 ετών, να εξασφαλίσουν ποιοτική στέγη, δωρεάν ή με πολύ χαμηλό κόστος.

Δήμος Χαλκιδέων: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και έχει εξετάσει τις αιτήσεις πολιτών βάσει μοριοδότησης και των ιδιοκτητών ακινήτων που επιθυμούσαν να συμμετέχουν και πλέον, ξεκινά η διαδικασία σύναψης συμβάσεων μίσθωσης και στέγασης των συμμετεχόντων. Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, θα γίνει και η απαιτούμενη πρόσληψη προσωπικού, όπως ορίζει το Πρόγραμμα, προκειμένου να παρακολουθείται η υλοποίησή του.

Βάκα: «Εντός Ιουλίου οι πρώτοι νέοι θα εγκατασταθούν στο καινούριο τους σπίτι»

«Διεκδικήσαμε τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα, για να στηρίξουμε τους νέους του Δήμου μας και να είμαστε εμπράκτως δίπλα τους, στα πρώτα τους αυτά βήματα. Κινηθήκαμε γρήγορα στις διαδικασίες και μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε τους πρώτους νέους που θα εγκατασταθούν στο καινούριο τους σπίτι.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr